![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu ko es varu teikt par nedēļu man tikko bija, izņemot Es vēlētos Es varētu ielīda caurumā un palika tur pārējo manu dzīvi. Tas kas ir nogājis greizi šo pagājušo nedēļu.
1. HOOVER iepakotas up - nav lielas īpašs, bet tomēr 2. Grauzdēta izputējis - ok, slikta laime nāk 3's 3. Mikroviļņu sāk veikt tiešām slikts troksni - kas būtu end of my bad luck 4. Mans auto timing belt snaps - sakta, tik daudz, lai varu 3 Paldies labi viss ir sakārtots tagad. Getting HOOVER paātrinājies un remontēt garantijas, ieguva jaunu tosteris. Mikroviļņu ir īpaša, jo tā nosaka pati (joprojām dodot tai ļaunums izskatās tho, lol) un es saņēmu savu auto atpakaļ vakar. Jaunā laika jostas, jaunas piedziņas siksna, jauni galvas starplika un koriģētu cilindru galvu. (Garage vēlējās vairāk nekā £ 1000, labs darbs Man mates, kas ir pilnībā kvalificētu mehāniķi, izvēlējās savu auto augšu, parakstīts remonts un nodot to atpakaļ pie manis par £ 350) Ir vēl gaismas tuneļa galā! Mana sistēma: --
|
|
| |||
| |||
| timing belt? wow, tikai nedaudz lielākas. kad tas bija pēdējoreiz aizstāts? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. Tas izklausās slikti. Kas drātēties par timing belt iet, ka patiešām liek auto no action.
|
| |||
| |||
| Man ir bijis auto 3 mēnešus, vienīgais, ko es aizmirsu jautāt bija par laika jostas, lūdza visas citas iespējamās jautājumu. Got it all fiksēto tagad, bija kopā pārveide motora padarīto, visas blīves aizstāta vārsti reseated, visas siksnas nomainīta un visu laiku izdarīts, motoram jābūt labas tagad apmēram 4 gadus, līdz nākamā timing belt maiņa |
|
| |||
| |||
| jums ir Land Rover, zerocool? laiks jostu Landy vienmēr aiziet pie visvairāk neērta reizes |
|
| |||
| |||
| nē Katana i ir Renault Scenic |
|
| |||
| |||
| Man bija zobu sāpes tik smagas, ka es esmu uzskatīja maksājumu £ 550, lai saņemtu to šķirotas vai ride my bike pie klints iemesls theres nekādi im darot to uz NHS atkal ... i win |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīga no tā, kā uz to skatās, bet es teiktu, ka jums paveiksies ar timingbelt jautājums ... Tērē aptuveni £ 1.200 nosaka manu Vectra pagājušā gada oktobrī, tāpēc tai nepieciešama jauna pārnesumkārba un sajūgs. Bija tuvs cambelt mainīt intervāla tāpēc es nolēmu iegūt, ka viena darīts procesā, kopā ar dažiem citiem bitiem un gabaliņiem.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |