![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No co mogę powiedzieć o tydzień mam tylko miał chyba Pragnąłem mogę zaindeksował do dziury i przebywał tam przez resztę mojego życia. To, co się gone wrong mijającym tygodniu.
1. W elektroluks pakować się - nie stanowi głównego wielkiego, ale wciąż 2. W tosty złamał - ok, pech przychodzi w 3's 3. W mikrofalowa rozpoczyna złożenie fatalna hałasu - które powinny być do końca mojego pecha 4. Mój czas samochody pasem zaskoczy - ouch, tyle dla rządów 3 Dziękuję wszystkim dobre jest posortowane teraz. Pobieranie elektroluks zabierani i naprawione w ramach gwarancji, dostałem nowy toster. W mikrofalowej muszą być ustalone specjalne, ponieważ sama w sobie (jeszcze dając mu zło wygląda tho, lol) i mam mojego samochodu powrót wczoraj. Nowe terminy pasem nowy dysk pasów, nowego szefa i odnowiony uszczelka głowicy cylindrów. (Garage potrzebował ponad £ 1000, dobrą pracę dostałem oficera, który jest w pełni wykwalifikowany mechanik, zbierane na mój samochód, wykonane naprawy i zaprowadził go do mnie £ 350) Istnieje jeszcze światło na końcu tunelu! My System: --
|
|
| |||
| |||
| terminy pasa? wow, tylko trochę duże. kiedy było ostatnie zastępuje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. To brzmi źle. Co za facet na czas pasa do zrobienia, że naprawdę oddaje samochód obecnie działania.
|
| |||
| |||
| Miałem samochód 3 miesiące, jedyną rzeczą Zapomniałem poprosić was o czas pasa, co inne możliwe zadawane pytania. Masz to wszystko już ustalone, miał całkowitą remont silnika zrobić, zastępuje wszystkie uszczelki, zawory reseated, wszystkie pasy i zastępuje wszystkie terminy zrobić, silnik powinien być dobry teraz około 4 lata, aż do następnej zmiany pasa rozrządu |
|
| |||
| |||
| masz Land Rover, zerocool? terminy pasy na Landy zawsze iść na najbardziej uciążliwe razy |
|
| |||
| |||
| Katana nie mam Renault Scenic |
|
| |||
| |||
| I've had zęba brzucha tak poważne, że zostały uznane za wypłacanie £ 550 to get it posortowane lub jazda rowerem od mojego urwiska powodować theres nie robi im to na NHS ponownie ... i wygraj |
|
| |||
| |||
| oh jeden scenicznego. wystarczająco blisko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zależy, jak na to patrzysz, ale warto powiedzieć, że masz szczęście z timingbelt problem ... Wydając około £ 1200 ustalające moich Vectra w październiku ubiegłego roku, ponieważ potrzebne nowe skrzyni biegów i sprzęgła. Był zbliżony do cambelt zmienić interwał więc zdecydowałem się, że jeden zrobić w tym procesie, wraz z niektórymi innymi bity i peaces.
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |