![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei bine ce pot sa spun despre săptămâni l-am avut cu excepţia am dorit eu ar fi putut să târât într-o gaură şi a rămas acolo pentru tot restul vietii mele. Acest lucru a ceea ce a mers prost acest ultima săptămână.
1. De Hoover ambalate în sus - nu este o mare mare lucru, dar încă 2. De toasted rupt - OK, ghinion vine în 3 a 3. De microunde, începe a face un zgomot foarte rău - că ar trebui să fie sfârşitul meu de ghinion 4. My autoturisme calendarul centura snaps - vai, atât de mult pentru a statului de 3 Multumesc tuturor bun este sortate acum. Noţiuni de bază de Hoover a crescut şi reparate în garanţie, am primit un nou prăjitor. De microunde, trebuie să fie speciale, astfel cum este stabilit în sine (în continuare, atribuindu-i pare rău Thợ, lol) si mi-am luat maşina înapoi ieri. Noua centura de sincronizare, noua unitate centura, noul cap de garnitură şi un cilindru recondiţionate cap. (Garage vrut peste £ 1000, bun loc de muncă am o colega care este pe deplin calificat mecanic, luat masina mea sus, făcut de reparaţii şi a adus-o înapoi la mine de £ 350) Nu există încă lumină la sfârşitul celui de-al tunelului! Sistemul meu: --
|
|
|
|||
|
|||
|
calendarul centura? wow, doar un pic majore. atunci când acesta a fost înlocuit ultima?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai. Sună rău.
Ce Dispari pentru centura de sincronizare pentru a merge, asta chiar pune masina de acţiune.
|
|
|||
|
|||
|
Am avut masina 3 luni, singurul lucru care am uitat să întreb a fost de aproximativ calendarul centura, a solicitat la fiecare întrebare alte posibile. L-am luat toate fix acum, a avut un total de revizie a motorului făcut, toate înlocuieşte garnituri, supape reseated, toate curele şi înlocuieşte toate calendarul făcut, motorul trebuie să fie bine acum, timp de aproximativ 4 ani până la următoarea centura schimba calendarul
|
|
|
|||
|
|||
|
Aveţi un Land Rover, zerocool?
calendarul de siguranţă pe Landy întotdeauna merge la cel mai incomod de ori |
|
|
|||
|
|||
|
Katana, nu am un Renault Scenic
|
|
|
|||
|
|||
|
Am avut atât de severe, durere de dinţi pe care l-am considerat plătitor de £ 550 să-l sortate sau plimbare cu bicicleta mea de pe o stâncă theres provoca nici un fel de chat-l faci pe NHS din nou ... Am castigat
|
|
|
|||
|
|||
|
oh un pitoresc. destul de aproape.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Depinde cum te uiti la ea, dar aş spune că ai noroc cu timingbelt problema ... Cheltuie despre £ 1200 de stabilire a-mi Vectra ultima octombrie, pentru că avea nevoie de o nouă cutie de viteze si ambreiaj. A fost aproape de a schimba intervalul cambelt, aşa că am decis să ne că o face în acest proces, împreună cu alte câteva biţi şi peaces.
|
|||
|
|||
|
Citat: