![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па што могу рећи о седмице сам само желео сам имао, осим што могу да имају претражено у рупу и тамо остао за остатак мог живота. То је оно што је пп од ГО неправда овај прошли викенд.
1. Усисивач је запакован горе - не велики, али ипак велика ствар 2. Тхе пржена продријеше - ок, лоша срећа долази у 3-а 3. Тхе микроталасна започиње стварање буке стварно лоше - да би требао бити крај мој баксуз 4. Мој аутомобили времена појас снапс - јао, толико за владавину од 3 Хвала свим добрим је разврстан сада. Усисивач Добијање покупили и поправио под гаранцију, добио је нови тостером. Тхе микроталасна мора бити посебна јер је фиксна сама (још увек даје она зло изгледа мада, лол), те сам добио назад свој аутомобил јучер. Нова времена ремен, нови ремен, нова бртва главе и рецондитионед глава мотора. (Гаража хтео преко £ 1000, добро сам другарица која је потпуно квалификовани механичар, преузима мој ауто горе, обавља поправке и одведе назад к мени за £ 350) Ту је још увек светло на крају тунела! Мы Сыстем: --
|
|
| |||
| |||
| Време појас? Уоу, само мало већих. када је то било прошле заменио? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыикес. То звучи лоше. Која хуља времена за ремен да иде, да се стварно ставља аутомобил из акције.
|
| |||
| |||
| Сам имао ауто 3 месеца, једина ствар сам заборавио питати је о времену ремен, пита сваки други могући питање. Гот то све фиксне сада имала укупно ремонт мотора и учинио, сва бртвила заменити вентиле ресеатед, све појас и замењује сва времена догодило, мотор би требао бити добар сада за отприлике 4 године до следећег времена променити ремен |
|
| |||
| |||
| Имате ли Ланд Ровер, зероцоол? време појасева на Ланды је увек ићи на већини незгодно време |
|
| |||
| |||
| не Катана Имам Ренаулт Сцениц |
|
| |||
| |||
| Ја сам имао зуб болети тако жестоко да сам сматра плата 550 £ да га распоређене или вожња бицикла изван моје литицу узрок Тхереса ни на који начин им то на НХС опет ... ја зарадити |
|
| |||
| |||
| ох један сликовит. довољно близу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи о томе како Ви на то гледате, али ја бих рећи имаш среће са тимингбелт тема ... Потрошити око 1.200 £ фиксирање горе мој последњи октобар ВЕЦТРА јер она потребна нова мјењача и квачило. Био је тик до цамбелт променили интервал па сам одлучио да се учини да је један у том процесу, заједно са неким другим битова и пеацес.
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Бад Компјутерска седмица! | СоциалУарфаре | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 29 новембар 2007 08:50 |
| Сам формат једном недељно;) | пхоениксимпортерсук | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 11. сеп 2007 17:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |