![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki ne ben hariç ben bir delik içine taranamadı olabilir ve hayatımın geri kalanını kaldık istediği sadece yaptıkları hafta hakkında söyleyebiliriz. Bu yanlış geçen hafta gitti sahiptir.
1. Bu elektrik süpürgesi, ancak yine de - bir büyük önemli kadar ambalaj 2. Bu kırdı - Kötü tamam şans kızarmak 3's geliyor 3. Mikrodalga gerçekten kötü sesi başlar - bu benim kötü şans sonuna olmalıdır 4. Benim araba zamanlama kemer oturtunuz - ah, bu kadar çok 3 kuralı için Iyi hepsi sıralanır ederiz. Hoover aldı ve garanti kapsamında tamir, Başlarken yeni bir tost makinesi var. Olarak (hala kötü tho, lol görünür) ve geri dün arabam var vererek kendisini sabit mikrodalga özel olmalıdır. Yeni zamanlama kayışı, yeni sürücü kemer, yeni başkanı conta ve yenilenmiş bir silindir kafası. (Garaj £ 1.000 üzerinde) ben tamamen mekanik, nitelikli, arabama aldım onarım yapılması ve bana 350 £ için geri getirdi bir dostum var iyi iş istedi Hala tünelin sonundaki ışığı! Benim Sistemi: --
|
|
| |||
| |||
| zamanlama kemer? wow, biraz büyük. Geçen zaman o değiştirilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yikes. Bu kötü bir fikir. Gitmek için bu gerçekten hareket Bu arabayı koyar zamanlaması kemer için ne kahretsin.
|
| |||
| |||
| Ben tek şey Sormak unuttum zamanlaması kemer ile ilgili olduğunu, diğer olası soru sordu araç 3 ay oldu. Şimdilik, sabit Tamam, tüm contalar, valfler reseated yerini motor yapılan bir toplam bakım vardı, tüm kemer ve yerini her zaman yapılır, motor şimdi yaklaşık 4 yıl boyunca iyi olmalıdır sonraki zamanlama kayışı değiştirmek kadar |
|
| |||
| |||
| size bir Land Rover, zerocool? Landy's her zaman en zor zamanlarda on zamanlaması kemer |
|
| |||
| |||
| hayır Katana bir Renault doğal var |
|
| |||
| |||
| Ben diş ağrısı ki ben bunu göre veya bir uçurumun neden kapalı benim bisiklet almak için £ 550 ödeyerek kabul ettik ağır oldu hiçbir şekilde im NHS tekrar yapıyor theres ... I win |
|
| |||
| |||
| O bir doğal. kapatmak yeterli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bağlıdır nasıl baktığınıza, ama seni şanslı timingbelt konu ile var I'd say ... Harcama ilgili £ 1.200, çünkü yeni bir şanzıman ve debriyaj tabi geçen Ekim benim Vectra kadar sabitleme. Ben almak için karar yakın cambelt aralığı değiştirmek için mi, bir işlem yapılması yanı sıra diğer bazı bit ve peaces ile.
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ serverguy |