![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну що я можу сказати про тижня я тільки що мав, за винятком, я пошкодував, могла б поповз до ями і залишався там до кінця свого життя. Це є те, що пішло не так минулого тижня.
1. Гувер упаковані - не основний велика угода, але все ще 2. Підсмаженого зламав - OK, не пощастило поставляється в 3's 3. Мікрохвильова починає робити дійсно погано шумом - що має бути в кінці мого невезіння 4. Моя машина часу поясу Snaps - Ой, так багато для панування 3 Спасибо всем хорошим сортується зараз. Початок Гувера підняли і відремонтували по гарантії, отримав новий тостер. Мікрохвильова повинна бути особливою, адже вона закріпилася (ще надавши йому зло дивиться Тхо, LOL) і я сів в машину назад вчора. Нові зубчасті ремені, пояси новий диск, нова прокладка головки і відновлені головки блоку циліндрів. (Гараж хотів понад £ 1000, хороша робота, яку я отримав Мати, яка є повністю кваліфікованим механіком, узяв мою машину, зробили ремонт і повіз його назад до мене за £ 350) Існує ще світло в кінці тунелю! Моя система: --
|
|
| |||
| |||
| зубчастий ремінь? вау, просто трохи майора. Коли вона була остання заміна? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хлоп. Це звучить погано. Що за чорт! Зубчасті ремені йти, що дійсно ставить машину з ладу.
|
| |||
| |||
| Я мав машину 3 місяці, єдине, що я забув запитати, про терміни пояса, запитав всі інші можливі питання. Got It All фіксованого сих пір, загальний ремонт двигуна зроблено, все замінили прокладки, клапани бажання пересісти, замінив всі ремені, і всі терміни зробити, двигун повинен бути добре вже близько 4 років, до наступної зміни ременя |
|
| |||
| |||
| У вас є Land Rover, ZeroCool? зубчасті ремені на Landy завжди йти в самий невідповідний рази |
|
| |||
| |||
| Катана немає у мене є Renault Scenic |
|
| |||
| |||
| Я був зубного болю настільки сильною, що я розглянув платять 550 фунтів стерлінгів, щоб отримати його, впорядковані або їздити на велосипеді з обриву Theres причина аж ніяк не я роблю його на NHS знову ... я виграв |
|
| |||
| |||
| Про мальовничій. досить близько. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залежить від того, як ви подивіться на неї, але я кажу вам пощастило з timingbelt питання ... Витратити близько £ 1200 фіксації мою Vectra в жовтні минулого року, тому що потрібна нова коробка передач і зчеплення. Був близький до зміни інтервалу cambelt тому я вирішив отримати що зроблено в цьому процесі, поряд з деякими іншими битами та світу.
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Бад Комп'ютерна тиждень! | SocialWarfare | Off Topic Discussion | 2 | 29 листопада 2007 08:50 |
| Я формату один раз на тиждень;) | phoeniximportersuk | General Software чат | 2 | 11 вересня 2007 17:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |