Защо някои Модификации превръщат в идиоти Аз отидох и оставили съобщение сбогом на злите уебсайт на смърт, а аз веднага започнаха да се flamed. едно от старите Модификации дойде там и започна да крещя ми за напускане на сбогом пост.
Аз просто исках да оставя нещо да кажете на всички мои стари приятели, в същото време, че бях окончателно напуска, защото не можеше да устои на уебсайта глупости вече.
и от нищото, като половината от тях на проекта пламнал, и един от тях дори и редактирани ми пост, така и не можаха да ги обиди за него.
Какво е най-upsetting е, че аз се опитвах да бъда мил, и полу-уважително въпреки чувствата ми към интернет страница, най-вече, защото той е бил сбогом на някои от моите добри приятели. и аз исках да поне да ги знам, че е все още помагаш, просто на този уебсайт.
Това е едно нещо да се горчиво. а да се превърне в такъв голям ***** си пламък хора, които са добре е съвсем друга.
Предполагам, че сте все още има някои неизяден багажа от този сайт, че аз не съм много повече от просто още.
Моята система: Езекиил Процесор (и): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Дънната платка: MSI P-35 Нео Combo чипсет | RAM памет: 2 участия Г. умения DDR2 800mhz | Графична карта (и): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB | Звукова карта: Creative 7,1 soundcard | Hard Drive (и): 160 гиг Western Digital SATA диск | Оптично устройство (а): ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство | Дело / PSU: CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата | Охлаждане: 3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен | Мрежа / Интернет: Brighthouse Кабел 1MB / и | Монитор (и): 22 инчов широкоекранен Samsung | Операционна система (и): Windows XP SP2 про | |