Γιατί ορισμένα mods μετατραπεί σε ηλίθιοι Πήγα και άφησε ένα μήνυμα αντίο για το κακό ιστοσελίδα του θανάτου, και αμέσως άρχισε να flamed. ένα από τα παλιά ήρθε για mods εκεί και άρχισε φωνές σε μένα για αφήνοντας ένα αντίο μετά.
Ήθελα απλώς να αφήσει κάτι για να πούμε όλοι παλιοί φίλοι μου την ίδια στιγμή που ήμουν τελικά αφήνοντας γιατί δεν μπορούσε να σταθεί η ιστοσελίδα της χάλια πια.
και από το πουθενά, οι μισοί από αυτούς ξεκινούν φλόγα, και ένα από αυτά, ακόμη και μετά edited μου έτσι δεν θα μπορούσε να δυσφημήσουν για αυτό.
Τι είναι πιο ενοχλητικό το ότι προσπαθούσε να είναι ωραία, και ημι-σέβεται παρά τα αισθήματά μου προς την κατεύθυνση της ιστοσελίδας του, κυρίως επειδή επρόκειτο για ένα αντίο σε κάποια από τον καλό μου φίλους. Και πιστεύω ότι και σε τουλάχιστον αφήστε τους να γνωρίζουν ότι ήμουν ακόμη βοηθώντας αναφέρονται, μόνο σε αυτή την ιστοσελίδα.
Είναι ένα πράγμα να είναι πικρό. αλλά για να μετατραπεί σε μια τόσο μεγάλη ***** που φλόγα άνθρωποι που είναι πολύ ωραία χώρα.
Μάλλον έχω ακόμα κάποια αποσκευές έχουν απομείνει από την εν λόγω ιστοσελίδα ότι δεν είμαι αρκετά πάνω από λίγο ακόμα.
Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ Processor (s): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Motherboard: MSI P-35 Νέο chipset Combo | Μνήμες: 2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz | Κάρτα γραφικών (ες): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB | Κάρτα Ήχου: 7,1 κάρτας ήχου Creative | Hard Drive (s): 160 GIG Western Digital SATA δίσκο | Optical Drive (s): ASUS 16X DVD-RW combo cd drive | Υπόθεση / PSU: CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W | Ψύξη: 3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU | Network / Internet: Brighthouse Cable 1MB / s | Monitor (ες): Samsung widescreen 22 ιντσών | Operating System (s): Windows XP Pro SP2 | |