manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Zašto neki MODs pretvoriti u idiots

Closed Thread

Thread Tools
Old 2 siječnja 2008, 19:11
Donatorska Grupa

Default Zašto neki MODs pretvoriti u idiots

JA je otišao i ostavio poruku zbogom na zlo website smrti, a ja odmah počeo uzimajući flamed. jedan od starih MODs došao na tu i počeo deranja na mene ostavljajući za zbogom post.

JA pravedan ištanje to dopust nešto ispričati svim mojim starim prijateljima u isto vrijeme da sam konačno odlaze jer nisam mogla stajati na web isprdak više.

i izvan nje nigdje, pola od njih početi goreći, a jedan od njih čak i uredio moj post pa nisam mogla uvrijediti ih za to.

što je većina potresan je da sam bio težak to biti lijepo, a semi-usprkos svojim osjećajima poštovanja prema web-stranicama, a posebno zato što je to bio oproštaj za neke moje dobre prijatelje. i htjela sam barem neka znala da sam još uvijek pomaže, upravo na ovoj web stranici.

to je jedna stvar da bude gorka. ali da ipak pređem na takav veliki plamen ***** da ljudi koji su je prilično lijepo drugom.

Valjda sam dobio još neke ostatak prtljage iz koje web mjesto koje nisam sasvim jednostavno preko yet.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 2 siječnja 2008, 19:17
Administrator Group

Default Zašto neki MODs pretvoriti u idiots

Im 'uzimajući dosadno ovoga, ja dont briga što se događa u' ostale 'forum niti to forume članova, i ja ne vidim zašto mislite da je u redu da se ovdje f'in i blind'in.

Molim Vas za odmor sada.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Idiots at Moj Škola Savjet Kamion nad njihovim ... cheesepuff Off Topic Discussion 5 22 listopad 2009 15:41
Moj slučaj MODs (update) pete21 Cases & Power Supplies 20 16. listopad 2008 15:34
Moj red zatražiti pomoć alex Off Topic Discussion 13 24 siječanj 2008 14:03
Idiots Guide: Instaliranje Intel QX9650 whonose CPU, Matične ploče i RAM 6 16 siječanj 2008 15:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.