Zašto neki MODs pretvoriti u idiots JA je otišao i ostavio poruku zbogom na zlo website smrti, a ja odmah počeo uzimajući flamed. jedan od starih MODs došao na tu i počeo deranja na mene ostavljajući za zbogom post.
JA pravedan ištanje to dopust nešto ispričati svim mojim starim prijateljima u isto vrijeme da sam konačno odlaze jer nisam mogla stajati na web isprdak više.
i izvan nje nigdje, pola od njih početi goreći, a jedan od njih čak i uredio moj post pa nisam mogla uvrijediti ih za to.
što je većina potresan je da sam bio težak to biti lijepo, a semi-usprkos svojim osjećajima poštovanja prema web-stranicama, a posebno zato što je to bio oproštaj za neke moje dobre prijatelje. i htjela sam barem neka znala da sam još uvijek pomaže, upravo na ovoj web stranici.
to je jedna stvar da bude gorka. ali da ipak pređem na takav veliki plamen ***** da ljudi koji su je prilično lijepo drugom.
Valjda sam dobio još neke ostatak prtljage iz koje web mjesto koje nisam sasvim jednostavno preko yet.
My System: Ezekiel Procesor (i): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Matične ploče: MSI P-35 Neo Combo chipset | RAM memorija: 2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz | Grafička kartica (e): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB | Sound Card: Creative zvučnu 7,1 | Tvrdi disk (i): 160 čeze Western Digital SATA disk | Optički pogon (e): ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon | Case / PSU: CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w | Hlađenje: 3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan | Network / Internet: Brighthouse Kabelska 1MB / s | Monitor (e): Samsung 22 inch widescreen | Operacijski sustav (e): Windows XP Pro SP2 | |