Miért van néhány mods alakulnak idióták Bementem, és otthagyta a viszonthallásra üzenetet a gonosz honlapján a halál, és azonnal megkezdte getting lángolt. az egyik a régi mods jött oda, és elkezdte ordibál nekem hagyva viszonthallásra post.
Csak azt akartam elhagyni valamit mondani minden régi barátok egy időben, hogy végül így, mert nem tudtam állni a honlap crap anymore.
és a semmibõl, a fele start lángoló, és egyikük sem edited my post így nem tudtam őket sértés érte.
Mi a legfontosabb felborulna az, hogy én akartam lenni szép, és félig tiszteletteljes ellenére az érzéseimet felé a honlap, főleg azért, mert a búcsú, hogy néhány jó barátok. és én akartam, hogy legalább hadd tudják, hogy én még mindig segít, csak ezen a honlapon.
Ez az egyik dolog, hogy keserű. hanem az, hogy viszont olyan nagy, hogy ***** láng embereknek, hogy folyamatban van egy másik nagyon szép.
Azt hiszem, most még egy kis maradék poggyász, hogy a honlapon, hogy nem vagyok eléggé át csak még.
My System: Ezékiel Processzor (ok): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Alaplap: MSI P-35 Neo Combo chipset | RAM memória: 2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz | Grafikus kártya (k): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb | Hangkártya: Kreatív 7,1 hangkártya | Merevlemez (ek): 160 koncert Western Digital SATA meghajtó | Optikai meghajtó (k): ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó | Case / tápegység: CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W | Hűtés: 3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor | Hálózat / Internet: Brighthouse Cable 1 MB / s | Monitor (ok): Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős | Operációs rendszer (ek): Windows XP Pro SP2 | |