Kodėl kai Modifikacijos paversti idiotai nuėjau ir paliko Goodbye pranešimą blogis svetainė mirties, ir aš iš karto pradėjo gauti flamed. vienas senas Modifikacijos atėjo į ten ir pradėjo wrzask man palieka Goodbye paštu.
Aš tik norėjau palikti ką nors pasakyti, visi mano seni draugai tuo pačiu metu, kai buvau išeina, nes aš negalėjau stovėti svetainės šūdas anymore.
ir iš niekur, pusę iš jų pradėti liepsna, ir vienas iš jų net edited my post todėl aš negalėjau įžeidimas jiems už tai.
Kas labiausiai Sutrikimas yra ta, kad aš stengiuosi būti malonus, ir pusiau pagarbiai, nepaisant mano jausmus svetainės, ypač todėl, kad jis buvo atsisveikinti su kai kuriais iš mano geri draugai. ir aš norėjau, kad bent tegul žino, aš vis dar padeda atlikti, tik ne šioje svetainėje.
tai vienas dalykas yra kartaus skonio. bet paversti toks didelis ***** kad liepsna žmonėms, kad yra gražus yra visai kas kita.
Manau, aš vis dar turiu kai leftover bagažas iš šio tinklalapio, kad aš ne visai kaip tik dar.
Mano sistema: Ezekiel Procesorius (-iai): Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz | Pagrindinė plokštė: MSI P-35 Neo Combo chipset | RAM atmintis: 2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz | Graphics Card (-ai): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb | Garso plokštė: Creative 7,1 soundcard | Kietasis diskas (-ai): 160 koncertą Western Digital SATA | Optical Drive (s): ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive | Case / PSU: CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W | Aušinimas: 3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius | Tinklas / Internetas: Brighthouse Kabelinė 1Mb / s | Monitorius (-ai): 22 colių "Samsung" widescreen | Operacinė sistema (-os): Windows XP Pro SP2 | |