![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es gāju un pa kreisi goodbye ziņu ļaunums mājas nāves, un es nekavējoties sāka iegūt liesmoja. viens vecs mods ieradās tur un sāku kliegt uz mani atstājot goodbye post.
Es tikai gribēju atstāt kaut ko pateikt visu savu veco draugu, tajā pašā laikā, ka es beidzot darbu, jo es nevarētu stāvēt portāla crap vairs. un no nekurienes, un puse no viņiem sāk liesmu, un viena no tām pat edited my post, lai es nevarētu apvainot viņus par to. Kas visvairāk izjauktu, ka es centos būt jauka, un daļēji ievērotas gan manas jūtas pret mājas lapā, īpaši tāpēc, ka tas bija goodbye uz dažiem maniem labiem draugiem. un es gribēju vismaz ļaujiet viņiem zini es vēl palīdzot citiem, tieši šajā mājas lapā. tā ir viena lieta ir rūgta. bet pārvērsties šāds liels ***** ka jūs liesmas cilvēkiem, ka tiek jauka ir pavisam cita. I guess I've got vēl dažas atliekas bagāžu no šīs tīmekļa vietnes, ka es neesmu gluži nekā tikai yet. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es saņemu garlaicīgi uz to, I dont aprūpi, kas notiek "citu forumu, un ne to izdarītu forumu dalībniekiem, arī es nesaprotu, kāpēc jums šķiet, tas ir OK, lai nāk šeit f'in un blind'in.