mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

De ce unele mods transforma în idioti

Closed Thread

Thread Tools
Old 2 ianuarie 2008, 19:11
Grupul de donator

M-am dus şi a lăsat un mesaj de adio de pe site-ul rău de moarte, şi am început imediat să obtinerea flamed. una din cele vechi mods venit pe acolo şi a început să tipe la mine pentru a părăsi un post bun.

Am vrut doar sa lasi ceva de-a spune-mi toate vechi prieteni, în acelaşi timp, că am fost în final, lăsând, pentru că nu am putut sta site-ul de mai prostii.

şi de niciunde, jumatate dintre ei începe în flăcări, iar unul dintre ei chiar edited meu post asa ca am putut, nu-i insulta pentru el.

Ce este cel mai îngrijorător este faptul că am încercat să fiu drăguţ, şi de semi-respectuos ciuda sentimentele mele faţă de site-ul, mai ales pentru că a fost un bun de la nişte prieteni buni. şi am vrut să cel puţin să le ştii că a fost încă ajutor, tocmai de la acest site.

Este un lucru pentru a fi amar. dar să se transforme într-o astfel de mare ***** care te flacără oameni care sunt în curs de frumos este destul de altul.

Cred ca m-am mai luat nişte leftover bagajelor de la care site-ul că nu sunt destul de peste încă.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 2 ianuarie 2008, 19:17
Administrator Group

Sunt obtinerea plictisit de acest lucru, am dont grijă ce se întâmplă la "altele" forum si nici nu face acest forum de membri, am de asemenea, nu văd de ce să te simţi bine, este de a veni aici f'in şi blind'in.

Vă rugăm să puneţi acest lucru să se odihnească acum.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.