| M-am dus şi a lăsat un mesaj de adio de pe site-ul rău de moarte, şi am început imediat să obtinerea flamed. una din cele vechi mods venit pe acolo şi a început să tipe la mine pentru a părăsi un post bun.
Am vrut doar sa lasi ceva de-a spune-mi toate vechi prieteni, în acelaşi timp, că am fost în final, lăsând, pentru că nu am putut sta site-ul de mai prostii.
şi de niciunde, jumatate dintre ei începe în flăcări, iar unul dintre ei chiar edited meu post asa ca am putut, nu-i insulta pentru el.
Ce este cel mai îngrijorător este faptul că am încercat să fiu drăguţ, şi de semi-respectuos ciuda sentimentele mele faţă de site-ul, mai ales pentru că a fost un bun de la nişte prieteni buni. şi am vrut să cel puţin să le ştii că a fost încă ajutor, tocmai de la acest site.
Este un lucru pentru a fi amar. dar să se transforme într-o astfel de mare ***** care te flacără oameni care sunt în curs de frumos este destul de altul.
Cred ca m-am mai luat nişte leftover bagajelor de la care site-ul că nu sunt destul de peste încă.
Sistemul meu: Ezekiel Procesor (e): Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz | Plăci de bază: MSI P-35 Neo Combo chipset | Memorie RAM: 2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz | Placă grafică (e): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB | Placă de sunet: Creative 7.1 de Sunet | Hard Drive (e): 160 gig disc SATA Western Digital | Optical Drive (e): ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive | Cauza / PSU: CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W | Răcire: 3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc | Network / Internet: Brighthouse cablu de 1MB / s | Monitor (e): Samsung 22 inch widescreen | Sistem de operare (e): Windows XP Pro SP2 | |