Prečo niektoré mods odbočiť do idioti Išiel som a zanechal odkaz na rozlúčku zlé stránky smrť, a já okamžite začal dostať flambovanie. jedna zo starých mods prišiel o tu a začala řvát na mě opustil sbohem post.
Len som chcel zanechať niečo povedať všetkým mojim priateľom, zároveň, že som bol nakoniec opúšťa, pretože som nemohol postaviť na webových dobrotu ešte.
a z ničoho, polovica z nich začať planoucí, a jeden z nich dokonca upravil môj príspevok tak som nemohol urážku im o to.
čo najviac znepokojujúce je, že som sa snažil byť milý, a semi-rešpektuje aj cez moje city k webovej stránke, a to najmä preto, že to bolo loučení s niektorými z mojich dobrých priateľov. a já chtěla aspoň nech viem, že som bol stále pomáha von, len na tejto webovej stránke.
je to jedna vec, ktorá majú byť horké. ale zase sa do takej veľkej ***** plameňom, že ste ľuďom, že sú pekné, je docela iný.
Myslím, že som ešte niečo zvyšok batožiny z tejto internetovej stránke, že nejsem len ešte viac než dosť.
Môj systém: Ezechiel Processor (s): Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz | Základná doska: MSI P-35 Neo Combo čipset | Pamäť RAM: 2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz | Grafické karty (s): BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb | Zvuková karta: Creative 7.1 zvuková | Pevný disk (y): 160 harpúna Western Digital SATA disk | Optická mechanika (s): ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky | Case / PSU: CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w | Chladenie: 3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor | Sieť / Internet: Brighthouse Kabel 1 MB / s | Monitor (s): 22 in Samsung širokouhlý | Operačný systém (y): Windows XP Pro SP2 | |