Зашто неки МОДс претворити у идиотс ЈА је отишао и оставио поруку збогом на зло уебсите смрти, а ја одмах почео узимајући фламед. један од старих МОДс дошао на ту и почео дерања на мене остављајући за збогом пост.
ЈА праведан оскудица за допуст нешто испричати свим мојим старим пријатељима у исто време да сам коначно одлазе јер нисам могла да стоји на уеб бесмислица више.
и ван ње нигде, пола од њих почети горећи, а један од њих чак и уредио мој пост па нисам могла увриједити их за то.
што је већина потресан је да сам био тежак то бити лепо, а семи-упркос својим осећањима поштовања према веб-страницама, а посебно зато што је то био опроштај за неке моје добре пријатеље. и хтела сам барем нека знала да сам још увек помаже, управо на овој веб страници.
то је једна ствар да буде горка. али да ипак пређе на такав велики пламен ***** да људи који су је прилично лепо другом.
Ваљда сам добио још неке остатак пртљага из које уеб место које нисам сасвим једноставно преко ыет.
Мы Сыстем: Езекиел Процесор (и): Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз | Матичне плоче: МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет | РАМ меморија: 2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз | Графичка картица (е): БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ | Соунд Цард: Цреативе звучну 7,1 | Тврди диск (и): 160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск | Оптички погон (е): Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон | Цасе / псу: ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у | Хлађење: 3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан | Нетуорк / Интернет: Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с | Монитор (е): Самсунг 22 инцх уидесцреен | Оперативни систем (е): Уиндоус КСП Про СП2 | |