![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gittim ve ölüm kötü web sitesinde bir veda mesajı sol ve hemen başladı flamed. bir eski Değişiklikler orada geldi ve bana bir veda sonrası terk için bağırmaya başladı.
Sadece aynı zamanda çünkü artık siteme kitap standı couldn't i sonunda ayrıldığını bütün eski arkadaşlar söyle bir şey bırakmak istedim. Bunların yarısı ve hiçbir yerde, bir, ateşli başlangıç ve bunlardan biri bile bu i için onlara hakaret couldn't benim sonradan düzenlenebilir. ne en tedirgin i güzel olması için çalışıyordum ve yarı saygılı web doğru benim duygu, özellikle çünkü o rağmen bir veda bazı iyi arkadaş için. ve i en az hala dışarı yardımcı olduğunu biliyorum, bunları sağlamak için bu web sitesi sadece at istedim. bir şey acı olmak için. ama dönüşmesi böyle bir ***** bu güzel olan bir alev insan büyük bambaşka. Ben yine de web sitesi I'm not oldukça üzerinde henüz bazı artık bagaj var galiba. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun, I dont ne 'diğer forumda olduğunun ve ne BU forumlar üye yapmak bakım sıkıldım alıyorum, ben de neden burada f'in ve blind'in gelip Tamam hissete görmüyorum.