![]() |
|
| |||
| |||
| מדוע נסיעה מהירה יותר רעש ב אוויר חם? אני צריך לדעת על פיזיקה הנושא שלי |
|
| |||
| |||
| אוויר חם הוא צפוף פחות, כך נשמע יכול לנסוע מהר יותר. |
|
| |||
| |||
| זה לא. סאונד נוסע מהר יותר חומר מעובה. הוא נוסע מהר יותר ב אוויר קר. הוא נוסע מהר יותר ב פלדה. יש עוד חומרים מעובה מולקולות קרוב אחד לשני. הם לא צריכים לנסוע עד כדי לפגוש את מוליקולה הבא. |
|
| |||
| |||
| את מולקולות לא צפוף כמו densely אשר עושה רטוט נוחה יותר של אוויר. |
|
| |||
| |||
| נסיעה של הצליל תלוי כוחות בין אטומים או מולקולות של בינונית, וב דלק אלה רק כוח לפעול במשך פרק זמן קצר, כאשר הם להתנגש. אבל נוזלים או מוצקים היסוד של השאלה היא כמה מהר את אטומים להתנועע סביב העמדות שלהם המקומי (גלי קול אלו ממש מתואם ארוכי גל "jiggles") אשר יקבל מהר יותר גבוה יותר את עוצמת הכוח המקומית לשמור על אטומים בערך במקום. אז, קול נוסע המהיר ביותר של חומרים bonded בחום. |
|
| |||
| |||
| את זז מהר יותר מולקולות של אוויר חם יותר טוב הן שידור גלי קול. הקרה מאט בצורה קיצונית את קצב מולקולות down.Of ברור כל עוד הלחץ זהה בשני קר חם ההמונים. |
|
| |||
| |||
| הייתי מניח את מיזם זה נשמע נוסע מהר יותר ב אוויר קר, יכול להיות שאני טועה, here.Denser חומרים נוטים לשדר vibrations מהר יותר מאשר אילו חומרים פחות צפוף. הקרה האויר denser האוויר חם יותר, כך נשמע צריך לנסוע מהר יותר ב colder air.Honestly, בכל זאת, ההבדל אמור לי רק marginal.Now, משהו מאד מעניין קורה אם אתה משתמש האוויר חם זה גם לח. לח אוויר דחוס יותר מאשר אוויר יבש או אוויר חם יש יותר נטיה לאחסון המים. זה יכול להיות טענה כי אוויר לח מעביר קול מהר יותר מאשר האוויר יבש באותה טמפרטורה. |
|
| |||
| |||
| עיקר הרעיון הוא, כי הלחץ הוא גלי קול. אלה גלי נתירה הנחה של מולקולות באוויר, בתוך מוצק, נוזל או בעברית לפני שהם מגיעים us.Temperature היא מידה של כמה מהר הם bumping את מולקולות לתוך אחד את השני ... הגבוה יותר את זמני, את עוד הם bumping לתוך אחד את השני, וכן את המידע שהם נושאים יותר כאשר הם עושים כל מכה other.Since הם כבר bumping לתוך אחד את השני בכל מהר את הדולר בשל טמפרטורות גבוהות, הלחץ של גל מגיע יחד תטייל faster.If היה מגניב בחוץ, על מולקולות שלא להתקל כמה פעמים, וזה היה להימשך זמן רב יותר של גל הלחץ לנסוע. |
|
| |||
| |||
| את מהירות הקול של גז אידאלי הוא שווה ל-RMS מהירות של מולקולות, וזה עולה עם הטמפ '(תנועה של אנרגיה לכל דרגת החופש של כל חלקיק הוא 1 / 2 kT). אתה יכול להראות את זה מתוך המשוואה עבור מהירות הקול ב דלק V = sqrt (gamma p / rho) שבה P הוא הלחץ ו rho היא צפיפות (כלומר, מגדילה את מהירות כמו צפיפות מופחתת). Gamma הוא adiabatic constant.You יכול גם לבטא את מהירות הקול כפי sqrt (gamm RT / M), שם הוא ז המוניים של כל molecule.Ignore לומר כי כל תשובות מהירות עולה עם צפיפות. הם לא יודעים שום פיזיקה. |
|
| |||
| |||
| אני מאמין שזה לא יהיה כמו על מקרר יום, האויר סמיך יותר ויציב הוא תנודה של חומר. לכן יותר סמיך יותר טוב. אולם, כפי שמישהו הזכיר, לח האוויר מהווה בעיה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזה מעבד היא מהירה יותר? | TTHJames | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 19th יוני 2009 10:20 |
| איך אני יכול לבצע הפעלה Vista ו תסתום מהר יותר מהר יותר | ashmehta | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th May 2008 02:16 |
| נסיעות ההתקנים הדרושים | bungeeboy | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 24 מרץ 2008 08:19 |
| Portable Laptop נסיעות רמקול - ערך לכסף.! | sunandoghosh | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 13 יוני 2007 06:40 |
| שרשרת כלים | |
| |