mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

De ce nu mai repede de sunet de călătorie în aer cald?

Reply

Thread Tools
Old 18 martie 2007, 03:00
Noile state Group

De ce nu mai repede de sunet de călătorie în aer cald?

Am nevoie sa stiu pentru mine fizica subiect
Old 18 martie 2007, 03:14
Noile state Group

Aer cald este mai puţin densă, aşa încât sunetul poate ajunge mai repede.
Old 18 martie 2007, 04:10
Noile state Group

Ea nu. Sunetul calatoreste mai repede în mai multe materiale de densa. Se circulă mai repede în aer rece. Se circulă mai repede în oţel. Mai multe materiale dense au molecule mai aproape una de alta. Ei nu au nevoie să călătorească în măsura de a se ciocni în următoarea moleculă.
Old 18 martie 2007, 04:44
Noile state Group

Moleculele nu sunt ambalate ca dens, ceea ce face mai uşor pentru o vibraţie a aerului.
Old 18 martie 2007, 04:52
Noile state Group

De deplasare a sunetului depinde de forţe între atomi sau molecule de mediu, precum şi într-un gaz cele vigoare acţiona doar în timpul perioadă scurtă de timp, atunci când acestea coliziune. Dar, în lichide şi solide fundamentale întrebare este cât de repede de atomi jiggle în jurul lor locale de posturi (de fapt, undele acustice sunt coordonate lung lungime de undă "jiggles"), care devine mai repede cu atât este mai mare concentraţie de forţe locale păstrarea atomi aproximativ în loc. Deci, sunetul calatoreste mai rapid, în cel mai puternic bonded materiale.
Old 18 martie 2007, 05:00
Noile state Group

Cele mai repede se deplasează moleculele de aer cald sunt mai bun la transmiterea undelor sonore. Rece încetineşte moleculele down.Of curs, atât timp cât presiunea este aceeaşi în ambele mase calde si reci.
Old 18 martie 2007, 05:10
Banned Group

Mi-ar aventura sa ghicesc ca sunetul calatoreste mai repede în aer rece, mi-ar fi greşit, here.Denser materiale au tendinţa de a transmite vibratii mai repede decât materiale care sunt mai puţin dense. Aerul rece este dens decât aer cald, astfel, sunetul ar trebui să călătorească mai repede la rece air.Honestly, totuşi, diferenţa ar trebui să-mi doar marginal.Now, ceva foarte interesant se întâmplă în cazul în care îl folosiţi cu aer cald, care este, de asemenea, umed. Umiditatea aerului este mai dens decât aer uscat şi cald, aerul are o înclinaţie mai bine pentru stocarea apei. S-ar putea fi susţinut că aerul umed transmite sunet mai rapid decât în aer uscat, la aceeaşi temperatură.
Old 18 martie 2007, 06:08
Noile state Group

Principala idee este ca sunetul este presiunea valuri. Aceste valuri sări de pe moleculele din aer, într-un solid, lichid sau într-o înainte de a ajunge us.Temperature, este o măsură de cât de repede moleculele sunt bumping în fiecare alte ... cu cât este mai mare de temperatură, cu atât mai mult ei sunt bumping în ele, şi mai multe informaţii pe care le purta atunci când o fac în fiecare other.Since lovit în care sunt deja în bumping reciproc la o rata de repede din cauza la temperaturi ridicate, un val de presiune ivit se va deplasa faster.If ar fi fost racoare afara, moleculele nu ar izbi de la fel de des, şi s-ar lua mai mult timp pentru presiunea valurilor de a călători.
Old 18 martie 2007, 06:12
Noile state Group

Viteza de sunet într-un ideal de gaz este egală cu viteza RMS din molecule, iar acest lucru creste odata cu temperatura (energia cinetica pe gradul de libertate de fiecare molecula este de 1 / 2 KT). Puteţi afişa acest din ecuaţia pentru viteza de sunet într-un gaz v = sqrt (gamma P / Rho), unde P este presiunea şi Rho este densitate (de exemplu, viteza creşte, după cum scade densitate). Gamma este adiabatic constant.You poate exprima de asemenea, viteza de sunet ca sqrt (gamm RT / m), unde m este masa de fiecare molecule.Ignore toate răspunsurile spun că viteza creşte cu densitate. Ei nu cunosc nici fizica.
Old 5 mai 2009, 03:32
Noile state Group

Eu cred că ar fi, nu ca pe un cooler zi, aerul este mai densă şi sunet este o problemă de vibraţii. Prin urmare, mai dens cu atât mai bine. Totuşi, după cum cineva menţionat, umiditatea aerului este o problemă
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.