менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Чому пересуватися зі швидкістю звуку в теплому повітрі?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 2007 березень, 03:00
Нові члени групи

Default Чому пересуватися зі швидкістю звуку в теплому повітрі?

Чому пересуватися зі швидкістю звуку в теплому повітрі?

Мені необхідно знати для моєї фізики темі
Old 18 2007 березень, 03:14
Нові члени групи

Тепле повітря менш щільний, тому що звук може рухатися швидше.
Old 18 2007 березень, 04:10
Нові члени групи

Це не так. Звук поширюється швидше, більш щільного матеріалу. Вона подорожує швидше в холодному повітрі. Вона подорожує швидше стали. Більш щільні матеріали молекул ближче один до одного. Їм не потрібно їхати так далеко Bump в наступну молекулу.
Old 18 2007 березень, 04:44
Нові члени групи

Молекули не упаковані щільно, що робить для більш легкого коливання повітря.
Old 18 2007 березень, 04:52
Нові члени групи

Подорож звуку залежить від сили взаємодії між атомами і молекулами середовища, і в газі ті сили діяти тільки протягом короткого періоду, коли вони стикаються. Проте в рідинах і твердих тілах фундаментальним є питання, наскільки швидко атомів похитування навколо їх позицій місцевих (звукові хвилі дійсно скоординованої довгохвильових "jiggles"), який отримує швидкий вищої сили місцевих сил з підтримки атомів приблизно на місці. Таким чином, звук поширюється швидше за все в найбільш сильно склеюваних матеріалів.
Old 18 2007 березень, 05:00
Нові члени групи

Чим швидше рух молекул з теплого повітря краще в поширенні звукових хвиль. Холодна сповільнює хід молекул down.Of, до тих пір, поки тиск таке ж, як в холодні і теплі маси.
Old 18 2007 березень, 05:10
Забороненої угруповання

Наважуся припустити, що звук поширюється швидше в холодне повітря, я можу помилятися, here.Denser матеріалів, як правило, передають вібрацію швидше, ніж матеріали, які є менш щільними. Холодне повітря щільніше, ніж тепле повітря, що звук повинен рухатися швидше, у більш холодних air.Honestly, проте, різниця повинна marginal.Now тільки мене, щось дуже цікаве відбувається, якщо ви використовуєте гарячого повітря, який також волого. Вологість повітря є більш щільним, ніж сухе повітря і тепле повітря краще схильність для зберігання води. Можна було б стверджувати, що вологе повітря передає звук швидше, ніж сухе повітря при тій же температурі.
Old 18 2007 березень, 06:08
Нові члени групи

Основною ідеєю є те, що цей тиск звукових хвиль. Ці хвилі відбиваються від молекул в повітрі, у твердому тілі, або в рідкому до досягнення ними us.Temperature це міра того, наскільки швидко молекул натикаючись один на одного ... Чим вище темп, тим більше вони натикаючись один на одного, і тим більше інформації вони несуть, коли вони бити один other.Since вони вже натикаючись один на одного на високій швидкості з-за високої температури, тиску хвилю, що йде уздовж Will Travel faster.If б кулер на вулиці, молекули не Bump так часто, і це займе більше часу на хвилі тиску для подорожей.
Old 18 2007 березень, 06:12
Нові члени групи

Швидкість звуку в ідеальному газі дорівнює швидкості RMS молекул, і це зростає з температурою (кінетична енергія на ступінь свободи кожної молекули дорівнює 1 / 2 KT). Ви можете показати це з рівняння Швидкість звуку у газі = V SQRT (гамма-Р / Ро), де P це тиск і Ро є щільність (т.е. збільшує швидкість, щільність зменшується). Гамма адіабатичному constant.You також можете висловити швидкість звуку як SQRT (Гамма RT / м), де М-маса кожного molecule.Ignore всі відповіді, які говорять швидкість зростає з щільністю. Вони не знають фізики.
Old 5 2009 травень, 03:32
Нові члени групи

Я вважаю, це не було б, як на кулер день повітря є більш щільним і звуку вібрації матерії. Таким чином, більш щільна, тим краще. Однак, як хтось казав, вологе повітря є проблемою
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Який процесор швидше? TTHJames Процесори, материнські плати RAM & 6 19 червня 2009 10:20
Як я можу зробити Vista Start швидше і швидше закрити ashmehta Операційні системи Windows 12 11 травня 2008 02:16
Подорож пристрою, необхідного bungeeboy Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 24 березня 2008 08:19
Портативний ноутбук Travel Доповідач - Співвідношення ціна / якість.! sunandoghosh Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 13 червня 2007 06:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.