![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чому пересуватися зі швидкістю звуку в теплому повітрі? Мені необхідно знати для моєї фізики темі |
|
| |||
| |||
| Тепле повітря менш щільний, тому що звук може рухатися швидше. |
|
| |||
| |||
| Це не так. Звук поширюється швидше, більш щільного матеріалу. Вона подорожує швидше в холодному повітрі. Вона подорожує швидше стали. Більш щільні матеріали молекул ближче один до одного. Їм не потрібно їхати так далеко Bump в наступну молекулу. |
|
| |||
| |||
| Молекули не упаковані щільно, що робить для більш легкого коливання повітря. |
|
| |||
| |||
| Подорож звуку залежить від сили взаємодії між атомами і молекулами середовища, і в газі ті сили діяти тільки протягом короткого періоду, коли вони стикаються. Проте в рідинах і твердих тілах фундаментальним є питання, наскільки швидко атомів похитування навколо їх позицій місцевих (звукові хвилі дійсно скоординованої довгохвильових "jiggles"), який отримує швидкий вищої сили місцевих сил з підтримки атомів приблизно на місці. Таким чином, звук поширюється швидше за все в найбільш сильно склеюваних матеріалів. |
|
| |||
| |||
| Чим швидше рух молекул з теплого повітря краще в поширенні звукових хвиль. Холодна сповільнює хід молекул down.Of, до тих пір, поки тиск таке ж, як в холодні і теплі маси. |
|
| |||
| |||
| Наважуся припустити, що звук поширюється швидше в холодне повітря, я можу помилятися, here.Denser матеріалів, як правило, передають вібрацію швидше, ніж матеріали, які є менш щільними. Холодне повітря щільніше, ніж тепле повітря, що звук повинен рухатися швидше, у більш холодних air.Honestly, проте, різниця повинна marginal.Now тільки мене, щось дуже цікаве відбувається, якщо ви використовуєте гарячого повітря, який також волого. Вологість повітря є більш щільним, ніж сухе повітря і тепле повітря краще схильність для зберігання води. Можна було б стверджувати, що вологе повітря передає звук швидше, ніж сухе повітря при тій же температурі. |
|
| |||
| |||
| Основною ідеєю є те, що цей тиск звукових хвиль. Ці хвилі відбиваються від молекул в повітрі, у твердому тілі, або в рідкому до досягнення ними us.Temperature це міра того, наскільки швидко молекул натикаючись один на одного ... Чим вище темп, тим більше вони натикаючись один на одного, і тим більше інформації вони несуть, коли вони бити один other.Since вони вже натикаючись один на одного на високій швидкості з-за високої температури, тиску хвилю, що йде уздовж Will Travel faster.If б кулер на вулиці, молекули не Bump так часто, і це займе більше часу на хвилі тиску для подорожей. |
|
| |||
| |||
| Швидкість звуку в ідеальному газі дорівнює швидкості RMS молекул, і це зростає з температурою (кінетична енергія на ступінь свободи кожної молекули дорівнює 1 / 2 KT). Ви можете показати це з рівняння Швидкість звуку у газі = V SQRT (гамма-Р / Ро), де P це тиск і Ро є щільність (т.е. збільшує швидкість, щільність зменшується). Гамма адіабатичному constant.You також можете висловити швидкість звуку як SQRT (Гамма RT / м), де М-маса кожного molecule.Ignore всі відповіді, які говорять швидкість зростає з щільністю. Вони не знають фізики. |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, це не було б, як на кулер день повітря є більш щільним і звуку вібрації матерії. Таким чином, більш щільна, тим краще. Однак, як хтось казав, вологе повітря є проблемою |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який процесор швидше? | TTHJames | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 19 червня 2009 10:20 |
| Як я можу зробити Vista Start швидше і швидше закрити | ashmehta | Операційні системи Windows | 12 | 11 травня 2008 02:16 |
| Подорож пристрою, необхідного | bungeeboy | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 24 березня 2008 08:19 |
| Портативний ноутбук Travel Доповідач - Співвідношення ціна / якість.! | sunandoghosh | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 13 червня 2007 06:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |