![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Намирам се в сряда, че е необходимо да се нап по физика да го взема по-високи иначе беше грънчарство за мен (защо бих искал да направя грънчарство?!), така и ревизиран 5 часа в четвъртък от 5 до 10 и същи за петък дръпнете ми клас от реклама, за да нап в 2 дни, събота на изпит и получи 2 б, но е 2 марки от А!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Браво!
| |||
| |||
| Искам да направя компютърни науки в UNI но аз арго вземе висока изчислителна и int2 математика, така и необходимостта да се разреши за по-висока в математиката А по-високи изчислителни, аз все още може да го с по-висока, но аз бих предпочел съвременно висше |
|
| |||
| |||
| Поздравления приятелю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добра работа
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мило един часа приятел
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() В "керамика" изказване ме накара да кудкудякам.
|
| |||
| |||
| : D: D Просто направи минало хартия и има А и АВ: D |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Какво е това висок и Разширено високи нещо прекалено?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| му в Шотландия еквивалент на нивата и в по-горната Оказа се също, че имам над всички А той маркирани тя има !!!!!!!!! |