![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zjistil jsem, že ve středu jsem potřeboval dostat ab ve fyzice, aby je ve vyšších jinak bylo keramiky pro mě (proč bych to měl dělat keramiku?) tak i revidované 5 hodin ve čtvrtek od 5 do 10 a téhož dne Pátek tahat mé třídě z reklamy na ab do 2 dnů, složil zkoušky a dostal 2 b, ale to bylo 2 značek A!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done!
| |||
| |||
| Chci udělat počítačové vědy v uni ale i cant mít vyšší výpočetní a int2 matematiky tak i nutnost vypořádat na vyšší v matematice, že k vyšší výpočetní výkon, i přesto mohou dostat s vyšším, ale já bych nejraději pokročilé vyšší |
|
| |||
| |||
| Gratuluju kámo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrá práce
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pěkný kámo
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() V "keramiky" poznámky mě usmívat.
|
| |||
| |||
| : D: D prostě udělal minulý papíru a dostala A a AB: D |
|
| |||
| |||
| Citace:
Co je to vyšší a pokročilé vyšší to taky?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| jeho skotský ekvivalent v jedné úrovni a nad ní Také se ukáže, mám přes všechny A to je špatně označeno !!!!!!!!! |