![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έμαθα ότι την Τετάρτη που χρειαζόμουν για να αβ στη φυσική για να λάβουν το υψηλότερο άλλως ήταν κεραμικής για μένα (γιατί να θέλω να κάνω αγγειοπλαστική;!), ώστε να αναθεωρηθεί 5 ώρες την Πέμπτη από τις 5 μέχρι 10 και το ίδιο για Παρασκευή για να τραβάτε μου βαθμού από διαφήμιση για να αβ σε 2 ημέρες, το Σάββατο στις εξετάσεις και πήρε 2 β του αλλά ήταν 2 βαθμούς μιας a!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπράβο!
| |||
| |||
| Θέλω να κάνω την πληροφορική στο uni αλλά θ επίκλισης λάβει υψηλότερη υπολογιστική και int2 μαθηματικά έτσι πρέπει να εγκατασταθούν για ένα υψηλότερο σε μαθηματικά ένα υψηλότερο στην πληροφορική, και μπορούν ακόμα να το αποκτήσουν με υψηλότερο αλλά θα προτιμούσα προηγμένες τριτοβάθμιας |
|
| |||
| |||
| Συγχαρητήρια φίλε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλή δουλειά
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μία ωραία φίλε
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() Η "κεραμικής" παρατηρήσεις μου καγχάζω.
|
| |||
| |||
| : D: D απλά κάνει ένα παρελθόν χαρτί και να έχεις και μια εκ των α-β: D |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τι είναι αυτό τριτοβάθμιας και προχωρημένο τριτοβάθμιας πράγμα πολύ;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| της Σκωτίας το ισοδύναμο ενός επίπεδα και το ένα πάνω από αυτό Επίσης, αποδεικνύεται Πήρα μια υπερβολικά όλα Α αυτός χαρακτηρίζεται λάθος !!!!!!!!! |