![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA pronađen je u srijedu da ja koji je potreban da biste dobili ab iz fizike to se u višim inače je posuđe za mene (zašto bi se ja želim učiniti posuđe?!), tako i revidirani 5 sati u četvrtak od 5 do 10, a na isti petak povući se iz mog razreda oglas ab u 2 dana, sjedio ispit i dobio 2 b, ali je bio 2 maraka!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bravo!
| |||
| |||
| želim učiniti računarstvu u jedno ali ja licemjerje poduzeti veće računalne i int2 matematike na taj način ja morati podmiriti za više matematike u viši u računarstvu, ja i dalje mogu dobiti sa višim, ali ja bi radije veće advanced |
|
| |||
| |||
| Čestitamo mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobar posao
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izbirljiv neki prijatelj
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() "Posuđe" primjedbe me cerekati.
|
| |||
| |||
| : D: D samo učinio prošlosti papira i dobio i ab: D |
|
| |||
| |||
| Quote:
Šta je ovo viši i veće advanced stvar previše?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| svoje škotske ekvivalent razine i onaj iznad njega isto tako ispada da sam dobio više od svega je to označeno u redu !!!!!!!!! |