![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sužinojau, trečiadienį, kad man reikia gauti AB fizikos imtis jį aukštojo kitaip jis keramikos man (kodėl aš noriu daryti keramikos?!) todėl aš peržiūrėtas 5 valandų ketvirtadienį nuo 5 iki 10 ir nuo tos pačios penktadienis traukti Mano klasė ne nuo skelbimą ab 2 dienas, SAT egzaminą ir gavo 2 b's, bet buvo 2 ženklų!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done!
| |||
| |||
| I Wanna Do kompiuteriją Uni But I cant imtis didesnės skaičiavimo ir int2 matematikos tai man reikia atsiskaityti aukštesnės matematikos didesnė skaičiavimas, aš vis dar galite gauti ją didesnę, bet aš pirmenybę pažangios aukštojo |
|
| |||
| |||
| Sveikiname mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| geras darbas
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice one buddy
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() "Keramika" pastabos privertė mane kikenti.
|
| |||
| |||
| : D: D tiesiog padaryta praeityje popieriaus ir pateko ir AB ": D |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kas tai daugiau ir Išplėstinė didesnis dalykas per?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| jos Škotijos ekvivalento lygį ir virš vieno Taip pat ji paaiškėja, aš virš visų jis pažymėtas ji neteisinga !!!!!!!!! |