![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es atklāju, trešdien, ka man vajadzēja saņemt ab fizikā ņemt to augstākās citādi tas bija podniecība man (kāpēc es gribētu darīt podniecības?!) so i pārskatīts 5 stundas ceturtdien no 10 līdz 5, un pats par piektdiena to pull my grade palielinoties no reklāmu ab 2 dienu laikā, sat eksāmenu un ieguva 2 B, bet bija 2 zīmju!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done!
| |||
| |||
| Es gribu darīt Computer Science in uni taču nevaru ņemt lielāku skaitļošanas un int2 matemātikas tik man vajag nostāties augstākā matemātikā lielāka skaitļošana, es vēl joprojām var iegūt ar lielāku, bet es vēlētos modernu augstākās |
|
| |||
| |||
| Sveicieni mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labs darbs
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice viens draugs
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() "Podnieku" piezīmes, kas man nosmieties.
|
| |||
| |||
| : D: D tikko pagātnes papīra un ieguva un ab: D |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kas tas ir augstākā un uzlabotas augstākās lieta pārāk?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| tā skotu ekvivalents līmeņiem un vienu virs tā Turklāt izrādās, i got uz visiem viņš iezīmēja tas nepareizi !!!!!!!!! |