![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dowiedziałam się, że w środę i potrzebne, aby uzyskać ab fizyki do podjęcia go w inny sposób była wyższa ceramiki dla mnie (Dlaczego warto zrobić ceramiki?!), tak i zaktualizowany 5 godzin w czwartek od 5 do 10 i tym samym na piątek wyciągnij z mojej klasy AB reklamę w 2 dni, sobota egzamin i dostał 2 b ale 2 znaki A!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done!
| |||
| |||
| Chcę zrobić informatyka w uni ale i cant podjąć wyższe informatyka i matematyka int2 więc konieczność uregulowania na wyższych w zakresie matematyki jeden wyższy w informatyce, i nadal mogą ją dostać wyższy, ale wolałbym zaawansowanych wyższe |
|
| |||
| |||
| Gratulacje kolego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| good job
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice one buddy
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() W "ceramiki" uwagi do mnie chichot.
|
| |||
| |||
| : D: D tylko zrobić minionej papier i dostałem A i AB: D |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Co to jest wyższe i zaawansowane wyższe rzeczą zbyt?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| jego szkocki odpowiednik danego poziomu i jedno nad nim też okazuje się, mam ponad wszystkie A on oznaczony to źle !!!!!!!!! |