![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zistil som, na stredu, že som potreboval dostať ab vo fyzike, aby ho vo vyšších inak to bolo keramiky pre mňa (prečo by som mal robiť keramiku?!), Tak aj revidovanej 5 hodín vo štvrtok od 5 do 10 a toho istého dňa Piatok vytiahnuť svojej triede sa z reklamy na ab za 2 dni, so skúšku a dostal 2 b, ale bola 2 známky!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done!
| |||
| |||
| Chcem urobiť počítačovej vedy na uni, ale já dotírat brať vyššej výpočtovej techniky a matematiky int2 tak aj nutnosť vyriešiť na vyššej matematiky vyššia v práci na počítači, môžu aj naďalej brať ho s vyššou, ale já bych radšej moderné univerzitné |
|
| |||
| |||
| Gratulujeme mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrá práca
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| príjemný jeden kámoš
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() "Keramika" výroky ma rozosmial.
|
| |||
| |||
| : D: D jednoducho urobil v minulosti, a dostal papier a ab: D |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Čo je to vyššia a pokročilé vyššia co taky?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| jeho škótsky ekvivalent úrovne a jeden nad ním Tiež sa ukáže, ja mám nad všetkým si to zle označené !!!!!!!!! |