![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Открио сам да сам у сриједу је потребно да бисте добили аб физике да се она у већој иначе је керамике за мене (Зашто ми желите учинити керамике?!), Тако и измијењених 5 сати у четвртак од 5 до 10, а на истој петак повући се из мог разреда оглас на аб у 2 дана, сат испит и добио 2 б-а, али је 2 марака а!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Браво!
| |||
| |||
| Желим направити рачунарства у једно, али ја лицемјерје проћи већи инт2 математике и рачунарства, тако да ми је потребно за подмирити већи математике у једној вишој у рачунарство, ја се још увек може добити са већим али ја бих радије већи напредни |
|
| |||
| |||
| Честитамо другарица. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добар посао
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лепо један пријатељ
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рофлцоптер. ![]() Тхе "лончарски" примједбе ме церекање.
|
| |||
| |||
| : Д: Д само учинио протеклих папира и један је добио и аб: Д |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Који је ово виши и напредно већи ствар превише?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| својим су Шкоти еквивалент једне нивоа и онај изнад њега Такође испада ја је добио преко свега А он обиљежен је криво !!!!!!!!! |