![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я дізнався в середу, що мені потрібно було отримати у фізиці AB прийняти його у вищій інакше воно було Кераміка для мене (чому я хочу робити кераміку?!), Тому я переглянутий 5 години в четвер від 5 до 10 і те ж на П'ятниця тягнути мій клас в порівнянні з оголошення АВ на 2 дня, здавали іспит, і отримали 2 Б, але було 2 марок!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молодці!
| |||
| |||
| Я хочу зробити інформатику в Uni але я нахиляє приймати вище обчислювальної математики і int2 тому необхідно вирішити для вищої з математики вище на обчислювальну техніку, я все ще можу отримати його з більш високою, але я волів би передовий вище |
|
| |||
| |||
| Вітаємо Mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хороша робота
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice одним приятелем
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Roflcopter. ![]() "Кераміка" Зауваження зроблені мною сміятися.
|
| |||
| |||
| : D: D просто зробили минулого папери і отримав А.Б.: D |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Що це таке вище і розширений вище річ теж?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| свій шотландський еквівалент рівня і один над нею Також виявилося, що я отримала по всіх зазначив він це неправильно !!!!!!!!! |