![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Skvělá zpráva! Takže jste si výsledky okamžitě?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| téměř, nyní pouze za skutečnou zkouškou v týdnu, ale aspoň jsem se může dostat do takové úrovni, fyzika
| |||
| |||
| Ach, to jsou posmívati zkoušky?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| tam prelims sedíte 2 před Vánocemi a jeden po pokud jste nemocní během skutečné zkoušky jsou používány pro odvolání Také tato rozhodne počasí ať jste do třídy se chcete dostat do |
|
| |||
| |||
| ach tak. takže máte jistotu, že kurzy, které chcete. geniální! Slyšel jsem dokonce Sheffield uni nemůže naplnit tak compsci míst v těchto dnech.
|
| |||
| |||
| tak snad budou i všechny nedaří opustit školu s těmito na úrovni fyzika výpočetní technika info systémy Biologie člověka matematika a možná v adv vyšší (lepší, než je úroveň) fyzika biologie |