![]() |
|
| |||
| |||
| Μεγάλη είδηση! Έτσι θα έχετε τα αποτελέσματά σας αμέσως;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σχεδόν, τώρα μόνο για τις πραγματικές εξετάσεις σε μια εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον μπορώ να εισέλθω σε ένα επίπεδο της φυσικής
| |||
| |||
| Αχ, αυτές οι εξετάσεις κοροϊδεύετε;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| εκεί prelims που κάθεστε 2 μία πριν από τα Χριστούγεννα και μία μετά Αν έχετε πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια της πραγματικής εξετάσεις αυτές χρησιμοποιούνται για τις διαδικασίες προσφυγής Επίσης, αυτά τα αποφασίζει ο καιρός να είστε σε κατηγορίες που θέλετε να περάσει στο |
|
| |||
| |||
| Ωχ βλέπω. έτσι ώστε να εξασφαλίζονται τα μαθήματα που θέλετε. λαμπρά! Ακούω ακόμη Sheffield uni δεν μπορεί να συμπληρώσει τις θέσεις αυτές compsci ημέρες.
|
| |||
| |||
| και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά με αυτά εγκαταλείπουν το σχολείο σε επίπεδο Φυσική υπολογιστών Πληροφορίες συστημάτων ανθρώπινη βιολογία μαθηματικά και ίσως και σε υψηλότερα adv (καλύτερη από ένα επίπεδα) Φυσική βιολογία |