![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Odlična vijest! Tako da dobijete svoje rezultate odmah?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gotovo, sada samo za pravi ispit je u tjedan dana, ali barem mogu dobiti na razini fizika
| |||
| |||
| Oh, ovo su izruga ispite?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| postoji prelims li sjesti 2 jedan i jedan prije Božića, nakon ako ste bolesni tijekom real ove ispite se koriste za žalbu Također ovim vremenskim ste odlučili pustiti u klasama želite ući |
|
| |||
| |||
| oh vidim. tako da ste sigurni tečajevi želite. genijalan! čujem čak Sheffield Uni ne mogu popuniti njene compsci mjesta ovih dana.
|
| |||
| |||
| dobro ću se, nadamo se, sve ide dobro napustiti školu s tim na razini fizika računanje info sustavi ljudske biologije matematika i možda u adv viša (bolja nego razinama) fizika biologija |