![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nagy hír! Szóval kap az eredményeket azonnal?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szinte már csak az igazi vizsga a héten, de legalább tudok bejutni szintű fizika
| |||
| |||
| Ó, ezek a vizsgák árnyék?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| ott prelims ülsz 2 Karácsony előtt, és után Ha rossz a valódi vizsgákon ezeket alkalmazzák a jogorvoslat ezeket is határozhat, ha az időjárás is hagyta az osztályok akarsz bejutni |
|
| |||
| |||
| Ó, értem. így biztosítható a tanfolyamok akarsz. Szuper! Úgy hallottam, még a Sheffield uni nem tud betölteni a helyeket compsci ezekben a napokban.
|
| |||
| |||
| jól remélhetőleg minden jól megy hagyja el az iskolát ezekkel a szinten fizika számítástechnika info rendszerek humánbiológiai matematika és talán az adv magasabb (jobb, mint egy szint) fizika biológia |