![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Great News! Taigi Jūs gaunate savo rezultatus iš karto?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| beveik, o dabar tik dėl realios egzaminą savaitę, bet bent jau aš galiu pereiti į lygio fizikos
| |||
| |||
| Oi, jie juoktis egzaminus?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| ten prelims siedzisz 2 vienas prieš Kalėdas ir vienas po jeigu sergate metu nekilnojamojo egzaminus jie naudojami apeliaciją Be šių nuspręsti oras esate įleistos į klases norite patekti į |
|
| |||
| |||
| oh i see. Taigi, jūs tikri kursai norite. Brilliant! Aš girdžiu net Sheffield Uni negali užpildyti savo compsci vietų šių dienų.
|
| |||
| |||
| ir aš tikiuosi, visiems viskas gerai palikti mokyklą su šiomis lygis Fizika skaičiavimas informacijos sistemos Antropologija Matematika o gal ir ADV didesnis (geresnis nei lygiai) Fizika biologija |