![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Veşti bune! Deci, să-ţi rezultatele imediat?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aproape, acum doar pentru examen real, într-o săptămână, dar cel putin i se poate obţine într-un nivel de fizica
| |||
| |||
| Oh, acestea sunt şi bate joc de examene?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| acolo prelims Tu stai 2 o oră înainte de Crăciun şi una după Dacă sunteţi bolnav în timpul real aceste examene sunt utilizate de atac de asemenea, de vreme ce aceste decide sunt lăsaţi în clasele pe care doriţi să intri în |
|
| |||
| |||
| O să văd. aşa că sunt asigurate de cursuri pe care o doriţi. genial! Am auzit chiar Sheffield uni nu poate sa umple compsci locuri aceste zile.
|
| |||
| |||
| bine i va determina, sperăm, toate merg bine lasă şcoală cu aceste la un nivel fizica de calcul sisteme info biologia umană matematica şi poate că în adv mai mare (mai bun decât un nivelurile) fizica biologie |