![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Skvelá správa! Takže ste si výsledky okamžite?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| takmer, teraz len za skutočnou skúškou v týždni, ale aspoň som sa môže dostať do takej úrovni, fyzika
| |||
| |||
| Ach, to sú posmívati skúšky?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| tam prelims sedíte 2 pred Vianocami a jeden po ak ste chorí počas aktuálnej skúšky sa používajú na odvolanie Tiež táto rozhodne počasia či ste do triedy sa chcete dostať do |
|
| |||
| |||
| ach tak. takže máte istotu, že kurzy, ktoré chcete. geniálne! Počul som dokonca Sheffield uni nemôže naplniť tak compsci miest v týchto dňoch.
|
| |||
| |||
| tak snáď budú aj všetky nedarí opustiť školu s týmito na úrovni fyzika výpočtová technika info systémy Biológia človeka matematika a možno v adv vyššia (lepšia, ako je úroveň) fyzika biológia |