![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Одлична вест! Тако да добијете своје резултате одмах?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| готово, сада само за прави испит је у недељу дана, али барем могу добити на нивоу физика
| |||
| |||
| Ох, ово су изруга испите?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| постоји прелимс ли сјести 2 један и један пре Божића, након ако сте болесни током реал ове испите се користе за жалбу Такође овим временским сте одлучили пустити у класама желите ући |
|
| |||
| |||
| ох видим. тако да сте сигурни курсеви желите. генијалан! чујем чак Схеффиелд Уни не могу попунити њене цомпсци места ових дана.
|
| |||
| |||
| добро ћу се, надамо се, све иде добро да напусти школу са тим на нивоу физика рачунање инфо системи људске биологије математика и можда у адв виша (боља него нивоима) физика биологија |