![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Відмінна новина! Таким чином, ви отримаєте ваші результати негайно?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| майже, зараз тільки для реального іспиту на тиждень, але принаймні я можу отримати на рівень фізики
| |||
| |||
| Ах, ці пробних іспитів?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| там Prelims Ви сидите 2 один перед Різдвом, і один за Якщо ви захворіли під час реального іспиту вони використовуються для подачі апеляції Також ці рішення погоду ви впустили в класах ви хочете потрапити в |
|
| |||
| |||
| Та я бачу. так що ви впевнені, курсів, які ви хочете. Brilliant! Я чув навіть Шеффілд Uni не може заповнити свою CompSci місця в ці дні.
|
| |||
| |||
| Ну, я сподіваюся, буде все йде добре залишити школу з цим на рівні Фізика Обчислювальний Інфосистеми Антропологія математика і, можливо, в Adv вище (краще, ніж рівні) Фізика Біологія |