![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видях тази снимка известно време ago.thought много роман ![]() Когато се отвори прозореца. Тогава прозорец е затворен ![]() Когато прозорец е изцяло затворена. ![]() Сляп с Windows Съобщение за грешка Мислите, че му се посмеем себе си, но аз deff wouldnt искам да се събудя за да го всяка сутрин, Бихте ли?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха, това е много готино.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl Да Искам го в стаята ми:)
|
| |||
| |||
| OMG! момента съм кликнахте тази тема и видях първата снимка мозъка ми каза: "Трябва да се боя, че на вашата спалня стена!" Когато аз имам още малко пари за спрей боя Im ще направят някои стенсили и направи това в моята спалня, ще публикувате някои снимки, ако се надяваме да го направим. АТРИБУТИ: Току-що осъзнах, аз знам някой, който има тази огромна принтера, неговите като 4-5 фута широк, мисля, че ще го попитам, ако той може да отпечатате на 4 от 3 BSOD и поставете го на моята стена: D |
|
| |||
| |||
| Арго вярвам вие действително искате това място ума ви компютър той ме научи шахмат и kickboxing а да търсите в него първото нещо, никакъв начин не
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Всеки да си предполагам но аз wouldnt ума събудиш до BSOD
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| |||
| |||
| I DONT нужда боя на моята стена да се събудиш до BSOD. |
|
| |||
| |||
| LOL
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пълен контрол на персонален компютър, от друга стая? | stabbie | Общи Хардуер Чат | 9 | 11 Юни 2009 10:32 |
| MSN прозорец | tinkerbell | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 8 февруари 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WHATSUP | Windows операционни системи | 5 | 27 Jan 2008 09:03 |
| Window Vista Как може да те направи това? | Help1inghand | Windows операционни системи | 15 | 9 януари 2008 12:28 |
| Лаптоп, няма да се свърже с интернет в хотелска стая | MarchingTbone317 | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 30 юли 2007 08:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |