![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viděl jsem to na chvíli pic ago.thought to velmi román ![]() Po otevření okna. Pak je okno zavřené ![]() Když je okno zavřené úplně. ![]() Nevidomé s Windows se zobrazí chybová zpráva Myslíš, že její smích mě, ale já bych chtěl deff probudit, aby se každé ráno, by jste?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, to je docela v pohodě.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl yeah Chci to v mém pokoji:)
|
| |||
| |||
| OMG! chvíli, kdy jsem kliknul tohoto vlákna a viděl první obrázek mého mozku řekl: 'Musíte se malovat, že na vaší ložnice zdi!' Až budu mít trochu víc peněz na im barva ve spreji budeš dělat nějaké šablony, a to v mé ložnici, il po nějaké obrázky, pokud si to snad i udělal. EDIT: Právě jsem si uvědomil, já znám někoho, kdo má tento obrovský tiskárny, stejně jako její 4 - 5 ft široký, myslím, zeptám se ho, jestli by mohl tisknout ze 4 o 3 BSOD a vložte jej na mé zdi: D |
|
| |||
| |||
| Cant, že jste vlastně kluci chtějí, na tvém místě mysli si pc to mě naučil šachy a kick boxu ale podívat se na to první věc, nijak
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Každý do svého, ale myslím já nechtěl bych mysl probouzí do BSOD
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |
|
| |||
| |||
| i dont potřebovat barvy na mé zdi probudit, aby se BSOD. |
|
| |||
| |||
|
__________________ No, já jsem oficiálně jeden hudebník semipro ![]() 1. koncert je 7. červen 2009 |