![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είδα αυτό το pic ago.thought λίγο πολύ τα νέα ![]() Όταν το παράθυρο ανοίγει. Στη συνέχεια, το παράθυρο είναι κλειστό ![]() Όταν το παράθυρο είναι τελείως κλειστό. ![]() Blind με τα μηνύματα λάθους των Windows Σκεφτείτε ένα πολύ γέλιο, αλλά εγώ θ deff wouldnt θέλει να ξυπνήσει σε αυτό κάθε πρωί, Θα σας;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χα, αυτό είναι πολύ κουλ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl ναι θέλω στο δωμάτιό μου:)
|
| |||
| |||
| Omg! τη στιγμή που πατήσατε αυτό το νήμα και είδα την πρώτη εικόνα του εγκεφάλου μου είπε: «Πρέπει να με χρώματα που σας υπνοδωμάτιο τοίχο!" Όταν έχω λίγο περισσότερα χρήματα για τα σπρέι βαφής im Θα κάνουμε κάποιες μεμβράνες και το κάνετε αυτό στο δωμάτιό μου, θα το post μερικά pics αν θ ελπίζω να το κάνει. EDIT: Μόλις πραγματοποιηθεί γνωρίζω κάποιον που έχει αυτό το τεράστιο εκτυπωτή, όπως και την 4-5FT κλίμακα, πιστεύω ότι θα τον ρωτήσω εάν θα μπορούσε να εκτυπώσετε από το 4 κατά 3 BSOD και επικολλήστε τον τοίχο μου: D |
|
| |||
| |||
| Επίκλισης πιστεύετε εσείς αυτό που πράγματι θέλουν στη θέση σας μυαλό σας το PC που μου έμαθε σκάκι και kickboxing αλλά να εξετάσουμε αυτό το πρώτο πράγμα κανένα τρόπο δεν
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Κάθε με τη δική του, αλλά υποθέτω i wouldnt μυαλό να ξυπνάτε το BSOD
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| |||
| |||
| i dont ανάγκη μου χρώματα τοίχου για να ξυπνήσει σε μια BSOD. |
|
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πλήρη έλεγχο του PC, από ένα άλλο δωμάτιο; | stabbie | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 11 Ιουν 2009 10:32 |
| Msn παράθυρο | tinkerbell | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 8η Φεβ 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WHATSUP | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Ιαν 2008 09:03 |
| Παράθυρο vista Πώς θα μπορούσε να είναι όντως αυτό;; | Help1inghand | Λειτουργικά συστήματα Windows | 15 | 9 Ιαν 2008 12:28 |
| Laptop δεν θα συνδεθείτε στο internet σε δωμάτιο ξενοδοχείου | MarchingTbone317 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 30 Ιουλ 2007 08:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |