![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidio sam ovaj čas pic ago.thought ga vrlo roman ![]() Kada se otvori prozor. Tada je završila prozoru ![]() Kada je prozor je u potpunosti zatvorena. ![]() Blind sa Windows Poruka o pogrešci Misli jedne njegove sebi smijati ali ja deff wouldnt želite probuditi da ga svako jutro, bi ti?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, to je prilično cool.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl želim da ga u mojoj sobi:)
|
| |||
| |||
| OMG! trenutak kada sam kliknuo ovaj thread i vidio prvu sliku moj mozak je rekao 'morate se bojite da se na Vašoj spavaćoj sobi zid! " Kad imam nešto više novaca za spray paint će im donijeti neke stencils i to u mojoj spavaćoj sobi, il neki post pics, nadamo se, ako ja dobiti Internet ispunjavanja. EDIT: Ja sam upravo shvatio znam nekoga tko ima ovu veliku printer, kao i njegova 4-5ft širok, mislim da ću ga pitati, ako je mogao ispis s 4 od 3 BSOD i zalijepite ga na mom zidu: D |
|
| |||
| |||
| Licemjerje vjerovati vi stvarno ištanje to na svoje mjesto um vas PC to me učio šah i kickboxing ali da na to gledate prva stvar nema šanse
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Svaki u svoj ali ja mislim wouldnt vidu buđenja do BSOD
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
|
| |||
| |||
| ja dont morati obojiti na mom zidu, probudite se do BSOD. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro ![]() 1. kočija je 7. lipnja 2009 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Potpuna kontrola računala, iz druge sobe? | stabbie | General Hardware Chat | 9 | 11. lipnja 2009 10:32 |
| Msn prozor | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 8. veljača 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Windows Operating Systems | 5 | 27 siječanj 2008 09:03 |
| Window Vista Kako su mogli učiniti? | Help1inghand | Windows Operating Systems | 15 | 9. siječanj 2008 12:28 |
| Laptop neće spojiti na internet u hotelsku sobu | MarchingTbone317 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 30. srpnja 2007 08:59 |
| Thread Tools | |
| |