![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראיתי את זה לזמן מה pic ago.thought זה מאוד רומן ![]() כאשר הוא פתח את החלון. לאחר מכן הוא סגר את החלון ![]() כאשר החלון סגור לחלוטין. ![]() עיוור עם הודעת שגיאה של Windows תחשוב על צחוק, אבל אני עצמי deff wouldnt רוצה לקום אליו כל בוקר, הייתם?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, זה די מגניב.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl כן אני רוצה את זה בחדר שלי:)
|
| |||
| |||
| Omg! ברגע זה אני לחצו פתיל וראיתי את התמונה הראשונה המוח שלי אמר לי 'אתה צריך לצבוע את חדר השינה שלך על הקיר! " כאשר יש לי קצת יותר כסף עבור ספריי צבע IM הולך לבצע כמה stencils ועושים את זה בחדר השינה שלי, אקח כמה פירסום התמונות, אם אני מבין את זה אני מקווה לעשות. ערוך: אני כבר הבנתי שאני רק יודע זה מישהו שיש לו מדפסת ענק, כמו שלה 4-5ft רחב, אני חושב אשאל אותו אם הוא יכול להדפיס של 4 על ידי 3 BSOD ולהדביק אותו על הקיר שלי: D |
|
| |||
| |||
| צביעות מאמין שאתם באמת רוצים זה את המקום אכפת לך את המחשב זה לימד אותי שחמט ו kickboxing אבל להסתכל על זה הדבר הראשון אין סיכוי
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| כל שלו עצמו אבל אני מניח שאני wouldnt דעתך התעוררות של BSOD
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
|
| |||
| |||
| dont אני צריך לצייר לי על הקיר כדי להעיר עד BSOD. |
|
| |||
| |||
|
__________________ טוב, אני רשמית של המוסיקאי semipro ![]() 1 חלטורה הוא 7 ביוני 2009 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שליטה מלאה של מחשב, בחדר אחר? | stabbie | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 11th יוני 2009 10:32 |
| MSN החלון | tinkerbell | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 8 פברואר 2008 07:04 |
| חלונות XP Pro | WHATSUP | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 09:03 |
| Window Vista איך הם עושים את זה?? | Help1inghand | מערכות ההפעלה Windows | 15 | 9th ינואר 2008 12:28 |
| מחשב נייד לא מתחבר לאינטרנט בתוך חדר מלון | MarchingTbone317 | רישות, מודמים & VoIP | 5 | עד ה -30 בחודש יולי 2007 08:59 |
| שרשרת כלים | |
| |