![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš mačiau šią pic Trumpam ago.thought labai romanas ![]() Kai langas yra atidarytas. Tada langas yra uždarytas ![]() Kai langas yra visiškai uždara. ![]() Blind su Windows Error Message Pagalvokite, jo juokiasi, bet aš pats deff wouldnt norite pabusti, kad jis kiekvieną rytą, would you?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, that's pretty cool.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl Taip noriu, kad jis mano kambaryje:)
|
| |||
| |||
| OMG! Šiuo metu aš paspaudžia šioje temoje ir pamačiau pirmą nuotrauką mano smegenų sakė: "Jūs turite rašyti, kad jūsų miegamojo siena!" Kai turiu šiek tiek daugiau pinigų dažų purškimo im gonna make kai aparatų matricos ir tai mano miegamajame, il post Sujunk jei aš tikiuosi gauti jį padaryti. EDIT: Aš ką tik supratau, aš žinau žmogų, kuris turi tokį didelį spausdintuvą, kaip jos 4-5FT mastu, aš manau, il paklausti jo, ar jis gali atspausdinti 4 3 BSOD ir įklijuokite jį į mano sienos: D |
|
| |||
| |||
| Cant believe you guys tikrai norite šią nuorodą į savo vietą Žinai PC jis išmokė mane šachmatai ir kikboksas bet pažvelgti į tai pirmas dalykas niekaip
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Kiekvienas į savo i guess, bet i wouldnt protas atsibunda iki BSOD
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |
|
| |||
| |||
| I dont reikia dažais ant mano sienos pabusti su BSOD. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas ![]() 1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d. |