![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es redzēju šīs pic awhile ago.thought to ļoti romāns ![]() Kad logs ir atvērts. Tad logs ir slēgts ![]() Kad logs ir pilnīgi slēgta. ![]() Blind ar Windows Error Message Domāju, ka tā smieties pats bet es deff wouldnt gribu mosties ar to katru rītu, would you?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, that's pretty cool.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl yeah i want to manā istabā:)
|
| |||
| |||
| OMG! Pašlaik es noklikšķinājis this thread un redzēja pirmo priekšstatu manas smadzenes ir teicis: "Jums ir krāsas, ka uz jūsu guļamistabā sienas!" Kad man ir mazliet vairāk naudas spray paint im gonna veikt dažas trafaretspiedēm un izdarīt manā guļamistabā, il pastu daži attēli, ja es, cerams, GET IT DONE ". EDIT: Es tikko sapratu, es zinu, kādu, kurš ir šo milzīgo printeris, tā kā 4-5ft mērogā, es domāju, il lūgt viņu, ja viņš varētu drukāt no 4 līdz 3 BSOD un ielīmējiet to savā sienas: D |
|
| |||
| |||
| Cant believe you guys tiešām vēlaties šo jūsu vietā prāta jums pc tā māca man šahs un kikbokss bet skatīties uz to pirmo lieta nekādi
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Katrs ar savu i guess bet i wouldnt prātā waking līdz BSOD
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis ![]() 1. kabriolets ir 7th of June 2009 |
|
| |||
| |||
| i dont nepieciešama krāsu uz manu sienu pamosties ar BSOD. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis ![]() 1. kabriolets ir 7th of June 2009 |