![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widziałem to pic awhile ago.thought bardzo nowatorskie ![]() Kiedy okno jest otwarte. Następnie okno jest zamknięte ![]() Kiedy okno jest całkowicie zamknięta. ![]() Blind Windows pojawia się komunikat o błędzie Pomyśl jej śmiech, ale i sam deff wouldnt chcesz obudzić go codziennie rano, Pan?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, that's pretty cool.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl yeah Chcę go w moim pokoju:)
|
| |||
| |||
| Omg! moment i kliknięciu tego wątku i zobaczył pierwsze zdjęcie mojego mózgu powiedział "Musisz farby, że w swojej sypialni ściany!" Kiedy mam trochę więcej pieniędzy do rozpylania farby im gonna make niektóre szablony i to w mojej sypialni, il post kilka fotek i jeśli hopefully get it done. EDIT: I've just realizowane znam kogoś, kto ma tę ogromną drukarka, podobnie jak jego 4-5ft szeroki, myślę il zapytać go, czy mógłby wydrukować z 4 na 3 BSOD i wklej go na mojej ścianie: D |
|
| |||
| |||
| Cant believe you guys rzeczywiście ma to miejsce Ci umysł szt. nauczyło mnie to szachy i kickboxing ale proszę spojrzeć na to pierwszą rzeczą, żaden sposób nie
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Każdy na własną Chyba ale i wouldnt mind waking do BSOD
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |
|
| |||
| |||
| i dont potrzeba farby na mojej ścianie, aby obudzić się do BSOD. |
|
| |||
| |||
| LoL
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |