![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut acest pic ago.thought un timp, că este foarte roman ![]() Când se deschide fereastra. Apoi, fereastra este închisă ![]() Atunci când fereastra este complet închis. ![]() Blind cu Windows Mesaj de eroare Gandeste-te de râs mine însumi, dar am trec.de la will deff vreau să vă treziţi la ea în fiecare dimineaţă, s-ar tine?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, asta e destul de mişto.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl da i nevoie-o în camera mea:)
|
| |||
| |||
| OMG! i moment dat clic acest fir şi am văzut prima poza creierul meu a spus "Trebuie să picteze că pe perete dormitorul tau!" Când eu am un pic mai mult pentru bani im Spray Paint va face unele şabloane şi face acest lucru în dormitorul meu, il post câteva poze în cazul în care, sperăm, I a lua it done. EDIT: I-am dat seama doar ştiu pe cineva care are această imprimantă imensă, cum ar fi sale 4-5ft larg, cred ca il intreaba-l, dacă el ar putea de imprimare de 4 cu 3 BSOD şi lipiţi-o pe peretele meu: D |
|
| |||
| |||
| Cant cred că voi de fapt doriţi acest lucru în locul tău mintea vă PC-ul ea ma invatat de şah şi Kickboxing dar să se uite la ea primul lucru pe care nici un fel
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Fiecare să am propria sa cred, dar am mintea trec.de la will trezirea la BSOD
__________________ Ei bine, eu sunt un oficial semipro muzician ![]() 1 gig este 7 iunie 2009 |
|
| |||
| |||
| i dont nevoie de vopsea pe perete mea de a trezi la un BSOD. |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Ei bine, eu sunt un oficial semipro muzician ![]() 1 gig este 7 iunie 2009 |
![]() |
|
| Marcaje |