![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl som to na chvíľu pic ago.thought to veľmi román ![]() Po otvorení okna. Potom je okno zatvorené ![]() Keď je okno zatvorené úplne. ![]() Nevidiacich s Windows sa zobrazí chybové hlásenie Myslíš, že jej smiech ma, ale já bych chtěl deff prebudiť, aby sa každé ráno, by ste?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, to je docela v pohode.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LAWL yeah Chcem to v mojej izbe:)
|
| |||
| |||
| Omg! chvíľu, keď som klikol tohto vlákna a videl prvý obrázok môjho mozgu povedal: 'Musíte sa maľovať, že na vašej spálne múru!' Až budem mať trochu viac peňazí na im farba v spreji budeš robiť nejaké šablóny, a to v mojej spálni, il po nejaké obrázky, ak si to snáď aj urobil. EDIT: Práve som si uvedomil, já poznám niekoho, kto má tento obrovský tlačiarne, rovnako ako jej 4 - 5 ft široký, myslím, opýtam sa ho, či by mohol tlačiť zo 4 o 3 BSOD a vložte ho na mojej stene: D |
|
| |||
| |||
| Cant, že ste vlastne chlapci chcú, na tvojom mieste mysli si pc to ma naučil šach a kick boxu ale pozrieť sa na to prvá vec, žiadnom
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Každý do svojho, ale myslím já nechtěl bych myseľ prebúdza do BSOD
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
|
| |||
| |||
| i dont potrebovať farby na mojej stene prebudiť, aby sa BSOD. |
|
| |||
| |||
| Válet sa
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Plnú kontrolu nad počítačom, z iného izby? | stabbie | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 11. júna 2009 10:32 |
| Msn okna | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 8. februára 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operačné systémy Windows | 5 | 27. januára 2008 09:03 |
| Window Vista Ako mohli to robili? | Help1inghand | Operačné systémy Windows | 15 | 9. januára 2008 12:28 |
| Laptop nebude pripojenie na internet v hotelovej izbe | MarchingTbone317 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 30. júl 2007 08:59 |
| Thread Tools | |
| |