![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видео сам овај час ПИЦ аго.тхоугхт га врло роман ![]() Када се отвори прозор. Тада је завршила прозору ![]() Када је прозор је у потпуности затворена. ![]() Блинд са Уиндоус Порука о грешци Мисли једне његове себи смијати али ја дефф уоулднт желите пробудити да га свако јутро, би ти?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха, то је прилично цоол.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лаул желим да га у мојој соби:)
|
| |||
| |||
| ОМГ! тренутак када сам кликнуо овај тхреад и видео прву слику мој мозак је рекао 'морате да се бојите да се на вашој спаваћој соби зид! " Кад имам нешто више новаца за спраы паинт ће им донети неке стенцилс и то у мојој спаваћој соби, ил неки пост пицс, надамо се, ако ја добити то испуњавања. Едит: Ја сам управо схватио знам некога ко има ову велику принтер, као и његова 4-5фт широк, мислим да ћу га питати, ако је могао штампање са 4 од 3 БСОД и налепите га на мом зиду: Д |
|
| |||
| |||
| Лицемјерје веровати ви стварно оскудица то на своје место ум вас ПЦ то ме учио шах и кицкбоксинг али да на то гледате прва ствар нема шансе
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Сваки у свој али ја мислим уоулднт виду буђења до БСОД
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
|
| |||
| |||
| ја донт морати обојити на мом зиду, пробудите се до БСОД. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потпуна контрола рачунара, из друге собе? | стаббие | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 11. јуна 2009 10:32 |
| Мсн прозор | тинкербелл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 8 фебруар 2008 07:04 |
| Уиндоус КСП Про | УХАТСУП | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 јануар 2008 09:03 |
| Уиндоу Виста Како су могли учинити? | Хелп1ингханд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 15 | 9 јануар 2008 12:28 |
| Лаптоп неће повезати на интернет у хотелске собу | МарцхингТбоне317 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 30. јула 2007 08:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |