![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu süre çok roman ago.thought resim gördüm ![]() Bir pencere açılır. Daha sonra pencerenin kapalı ![]() Ne zaman pencere tamamen kapalıdır. ![]() Blind Windows Hata İletisi ile Onun bir kendime ama deff wouldnt gülmek düşünün ardından kadar bunu her sabah istiyorum olur mu?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, bu çok açık.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl evet Odamda istiyorum:)
|
| |||
| |||
| OMG! Şu an bu iplik tıkladım ve gördüm ilk resmi benim beyin 'Sen boya söyledi ki odasi duvara! " Ne zaman i sprey boya Sohbet için bazı stencils yapacak biraz daha fazla para var ve yatak odası, sana sonrası bazı resimlerim Bunun Eğer umarım bunu yapmak. EDIT: Eğer bir 4 3 BSOD tarafından yazdırabiliriz ve duvara yapıştırın Sadece Kim bu büyük Yazıcı biri biliyor fark ettik, onun gibi 4-5ft, ben de onu düşünüyorum sormak geniş: D |
|
| |||
| |||
| Cant inanıyorum gerçekte yerde bu istiyorum çocuklar bir adet akılda bana satranç öğretti ve kickboxing ancak ilk şey bakmak hiçbir şekilde
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Her kendi i ancak tahmin I wouldnt düşünce ve BSOD kadar uyanık
__________________ Ben resmen semipro müzisyen pm ![]() 1. flika 7 Haziran 2009 biridir |
|
| |||
| |||
| I dont benim duvara bir BSOD için uyan üzerinde boya gerekir. |
|
| |||
| |||
| Çok komik
__________________ Ben resmen semipro müzisyen pm ![]() 1. flika 7 Haziran 2009 biridir |
![]() |
|
| Bookmarks |